HP PUMPE – PUMPE ZA MALE DOBAVNE KOLIČINE I VISOKE TLAKOVE

HP 32-95 – Obodna pumpa

Pumpe tipa HP-a su obodne pumpe, projektirane za opću službu izrađene kao monoblok pumpe. Kapacitet HP pumpi kreće se između 5 do 180 L / min s dobavnom visinom 170 do 20 m. Za brodske namjene ove pumpe mogu se isporučiti sa motorima na 60 Hz pri čemu rade na 1800 ili 3600 o/min.

Ove pumpe su projektirane za pumpanje svježe ili morske vode na brodovima, jahtama, u industriji i za poljoprivredne svrhe. Iste se koriste kao napojne pumpe hidrofora na jedinicama za pripremu sanitarne i šitke vode, napojne pumpe kotla, pumpe za podizanje tlaka, cirkulacijske pumpe ili druge namjene u industirji. Općenito se mogu koristiti za razne tekućine bez mehaničkih nečistoća.

Radi male težine i dimenzija, dokazale su se posebno priladnim za male ugradbene prostore, dok istovremeno im je konstrukcija ekonomična i pouzdana. Brtvljenje je izvedeno standardnim izvedbama mehaničkih brtvi. Materijal kućišta može biti sivi lijev ili bronca, ovisno o radnom mediju i uvijetima, dok je rotor uvijek iz bronce i osovina iz nehrđajućeg čelika.

Samosisna hidroforna pumpa
Postavke privatnosti
Kad posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti podatke putem vašeg preglednika s određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje nudimo.