Hidroforna postrojenja

Tvornica turbina proizvodi brodske module za pripremu sanitarne i pitke vode prema specifikaciji  kupca ili zahtijevima projekta.

Moduli se najčešće sastoje / mogu sadržavati:

  • hidrofor pitke vode
  • deklorinator vode
  • mineralizator filter
  • grijač sanitarne vode (parni, električni ili kombinirani)
  • sterilizator vode (UV ili Ag)
  • hidroforne pumpe
  • cirkulacione pumpe
Hidroforno postrojenje sa hidroforom, deklorinatorom,UV sterilizatorom, dva električna grijača sanitarne vode,cirkulacionom pumpom tople i hladne vode

 

 

Kompletno rješenje – jedan modul!

Brodogradilišta su prepoznala prednosti kompletiranja sustava za pripremu vode na jednom modulu, time smanjujuči trošak projektiranja i ugradnje, ali i prostor u brodskoj strojarnici imajući kompletno rješenje kao jedan modul.

Naša specijalnost je isporučiti kupcu rješenje koje najbolje odgovara zahtijevu projekta (limitiran ugradbeni prostor, specifična priključna mjesta), te isporučiti prema pravilima i sa svim potrebnim certifikatima certifikacijskih kuća (npr. LR, BV, DNV, GL, ABS, RINA, HRB, RMRS itd.).

Modul sa hidroforom iz nehrđajučeg čelika, hidroforom 250L, UV sterilizatorom, 2x HPS 40-160 hidrofornom pumpom
Modul za grijanje sanitarne vode koji sadrži dva elektro gtrijača i dvije pumpe za cirkulaciju tople vode

Svi moduli su projektirani kao potpuno automatske jedinice kojima se lako rukuje i zahtijevaju minimalno održavanje. Iako je svaka jedinica individualno projektirana, uz jedinicu dajemo detaljno uputstvo za rukovanje i održavanje.Na jedinice ugrađujemo naše HP Pumpe koje su namjenjene za teške brodske uvijete rada i osiguravaju dugotrajan i pouzdan rad postrojenja, te su priznate od svih klasifikacijskih kuća.

Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći u svim fazama projekta kako bi uštedjeli novac, vrijeme i prostor za ugradnju ugradnjom TTK modula za obradu vode.

Postavke privatnosti
Kad posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti podatke putem vašeg preglednika s određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje nudimo.