30. GODIŠNJICA TTK

15.05.2021. je dan jubileja za Tvornicu turbina Karlovac, TTK d.o.o.
Tvornica je osnovana kao tvrtka kćer metalskog koncerna Jugoturbine u Karlovcu, osnovanog 1949. godine.
TTK je postigao velike uspjehe u proizvodnji razne opreme za brodske strojarnice, kao sve pumpe, parne turbine, pumpe tereta i balasta, zagrijače morske vode, uređaje za preradu brodskih sanitarnih otpadnih voda, vatrogasne pumpe, hidroforne jedinice, atmosferske kondenzatore, ejektore, vakuum kondenzatore.
Nakon toga TTK je razvio i isporučio više specijalnih parnih turbina u energane u kogeneraciji na biomasu, zajedno s pripadajućom opremom, kao vakuum kondenzator i vakuumske jedinice, napojne pumpe i pumpe kondenzata.
Danas TTK ujedno vrši vrlo uspješno servise energetske opreme u energanama i industrijskim postrojenjima, kao i revitalizaciju i modernizaciju parnih turbina snage do 200 MW.

Postavke privatnosti
Kad posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti podatke putem vašeg preglednika s određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje nudimo.