Uspješno završen remont Nuklearne elektrane Krško 2021.

U travnju 2021. tim iz TTK je također uspješno obavio redovan remont pumpi u Nuklearnoj elektrani Krško, što je drugi put za redom da stručnjaci iz TTK sudjeluju na ovom redovnom remontu.

Radovi su se odnosili na pumpe iz sekundarnog kruga nuklearke te su detaljno pripremani od početka 2021. godine unatoč svim operativnim problemima uzrokovanih pandemijom Covida 19.

Svi predviđeni radovi, su završeni u predviđenim rokovima te je TTK tim dobio ponovno odličnu ocjenu kao izvođač na ovim poslovima.

I ovaj remont nuklearke se obavio u redovnom terminu, 18 mjeseci nakon prošlog remonta, unatoč Covid 19 pandemiji a dnevno je fluktuiralo oko 1500 radnika iz Slovenije, Hrvatske i inozemnih firmi. Veselimo se budućoj suradnji s NEK!

Postavke privatnosti
Kad posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti podatke putem vašeg preglednika s određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje nudimo.