LANSIRANA NOVA GENERACIJA PROCESNIH PUMPI PO STANDARDU API 610, 11. IZDANJE

TTK je uspješnom isporukom prvih pumpi krajem prosinca 2020. uspješno lansirala na tržište prve novo razvijene pumpe po 11. izdanju API 610 standarda. Ove pumpe su potpuno novi proizvodi razvijeni od strane inženjera TTK i pripadaju familiji IRP pumpi u OH2 izvedbi, a namijenjene su za rafineriju u Rijeci kupca INA – Industrija nafte d.d.

Ovo izdanje API 610 standarda zahtijevalo je potpunu rekonstrukciju i odmak od dosadašnjih izvedbi te pruža investitoru još robusniji i pouzdaniji proizvod. Nadalje pumpe su projektirane i proizvedene u skladu sa EU ATEX Direktivom 2014/34/EU za ugradnju u prostore ugrožene eksplozivnom atmosferom i opremljene su duplim mehaničkim brtvama s sustavima za brtveni medij prema API 682 4. izdanje.

Postavke privatnosti
Kad posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti podatke putem vašeg preglednika s određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje nudimo.